Aplicatii camion
containere
cist
nave
vagoane
Brosura tehnica pdf

Aldlock Duo

Sigilii metalice cu cablu ajustabil ALDLOCK DUO

Sigiliile cu cablu ajustabil permit o aplicare mai versatilă deoarece au o lungime ajustabilă de închidere limitată doar de lungimea cablului metalic ce are în standard 50 cm.

Un mecanism de blocare internă împiedică retragerea cablului. În cazul sigiliului metalic cu cablu ALDLOCK DUO avem două mecanisme de blocare a cablului pentru un grad înalt de securitate. Aceste mecanisme de blocare sunt realizate din zamak în timp ce corpul sigiliului este realizat din aluminiu.

Printre aplicațiile tipice se numără sigilarea de securitate a camioanelor și a vagoanelor de cale ferată care transportă mărfuri valoroase.

Majoritatea sigiliilor cu cablu sunt clasificate ca nivel de securitate indicativ sau grad înalt de securitate în conformitate cu ISO 17712:2013.

Sigiliile metalice cu cablu sunt certificate pentru transportul maritim și terestru intern și internațional precum și alte pentru alte aplicații de sigilare de securitate care necesită un grad ridicat de închidere și protecție. Utilizare a sigiliilor metalice: containere de transport maritim, marfă generală camion, expeditor de marfă curier, mărfuri transport aerian, industria petrolului & gazelor și, practic, toate aplicațiile care necesită un grad ridicat de închidere și de securitate.

Există mai multe modele de bază ale sigiliilor metalice de securitate: sigilii tip bolț, sigilii cu cablu și sigilii bandă metalică.

Sigiliile metalice de securitate pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor utilizatorului. Marcarea tipică de tip imprimare laser include logo-uri, numerotare serie și coduri de bare. Gravura cu laser este principala tehnologie de imprimare pe corpul sigiliilor metalice. În acest fel imprimarea personalizată pe corpul metalic al sigiliului nu poate fi ștearsă intenționat sau în orice alte condiții de utilizare a acestora. Este cazul sigiliului de securitate metalic cu cablu ALDLOCK DUO.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara