Sigilii metalice cu cablu

Sigilii cu cablu sunt sigilii de securitate ce au corpul și elemente de siguranță integral metalice. Accesoriile sunt realizate din cabluri metalice care oferă o soluție reglabilă de închidere și etanșare a lungimii de blocare a sigiliului de securitate. Mecanismul de blocare este, de asemenea, din metal făcut pentru a oferi o soluție puternică și rezistentă de blocare.

Sigilii de securitate metalice cu cablu permit o aplicare mai versatilă deoarece au o lungime variabilă limitată doar de lungimea cablului metalic. Un mecanism de blocare internă împiedică retragerea cablului. Acest mecanism de blocare este dublu în cazul sigiliului Aldlock Duo pentru o securizare superioară a obiectului protejat.

Aceste tipuri de sigilii cu cablu vă permit să selectați modelul ales într-o mare varietate de culori, având coduri de bare și siglă companie imprimate cu laser precum și alte îmbunătățiri ale sigiliilor pentru a adăuga niveluri suplimentare de securitate și de protecție a obiectelor sigilate.

Este foarte ușor să urmați procedura de securitate de închidere a sigiliul cu cablu: introduceți capătul liber al cablului metalic prin mecanismul de blocare și trageți ferm. Pentru îndepărtarea sigiliului veți avea nevoie de un tăietor pentru fire metalice.

Aplicațiile de securitate tipice pentru acest tip de sigilii cu cablu sunt sigilarea camioanelor de marfă, a remorcilor și a vagoanelor de cale ferată care transportă mărfuri valoroase, butoaie, cisterne, containere, marfă în tranzit vamal și mărfuri obișnuite care necesită o soluție de sigilare de securitate rezistentă din punct de vedere a solicitărilor mecanice.

Majoritatea sigiliilor de securitate cu cablu metalic sunt clasificate ca nivel de securitate indicativ sau de securitate ridicat în conformitate cu ISO 17712.

Toate sigiliile de securitate conforme cu ISO 17712 sunt numerotate pe corpul sigiliului. Acest lucru se face de obicei folosind marcarea cu laser, care nu poate fi șters înainte de a distruge corpul metalic al sigiliului de securitate. Acesta este motivul pentru care acestea sunt clasificate ca sigilii unic identificabile de înaltă securitate.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara