Aplicatii avioane
banci
camion
cist
posta
vagoane
Brosura tehnica pdf

Posigrip S/L

Sigiliu de plastic cu lungime și închidere reglabilă POSIGRIP

Sigiliile de securitate din plastic cu lungime și închidere reglabilă POSIGRIP sunt sigilii de securitate anti intruziune cu închidere prin tragere, autoblocante, care oferă o soluție de sigilare de securitate versatilă pentru orice domeniu de activitate.

Domeniul de aplicare este foarte larg și anume soluții de sigilare a rezervoarelor cu diverse fluide, saci securizați, pungi transport valori, plicuri curier, protecția vânzărilor de articole de moda realizate online pentru motive de returnare a articolelor fără a fi purtate în perioada testare și de returnare, camioanelor, betonierelor și, în general, orice necesitate de sigilare de securitate și de control al accesului la obiectele sau incintele protejate.

Sigiliile din plastic cu lungime și închidere reglabilă se pot folosi pentru mai multe aplicații de securizare ca, de exemplu, asigurarea capătului deschis a unei pungi sau sac de poștă sau de bani, a butoaielor cu produse chimice, a truselor de prim ajutor sau a ușilor autovehiculelor de transport marfă.

Acestea au o lungime ajustabilă, reglabilă, ca a unui sigiliu cu cablu, asigurând un nivel de securitate ridicat și un registru controlabil al deplasării sigiliului datorită numerotării secvențiale și a capacității de inscripționare pe unele sigilii a codurilor de bare și nume de companie sau sigla acestora. De aici vine și denumirea generică de sigilii numerotate cu serie sau sigilii ajustabile unic identificabile.

Imprimarea de securitate se realizează prin gravare cu laser, sigiliul POSIGRIP oferind prin construcția acestuia un spațiu generos a zonei de marcare.

Sigiliul de securitate din plastic, POSIGRIP oferă utilizatorilor posibilitatea sigilării de securitate prin controlul accesului la obiecte sau incinte cum ar fi uși de acces în depozite, uși vehicule de marfă, containere, pompe benzinarii, birouri, seifuri de bănci, saci de colectare de numerar, mașini jocuri mecanice, dulapuri, bagaje și multe alte obiecte. De asemenea produsele alimentare pot fi protejate împotriva falsificării prin protejarea accesului la acestea și înlocuirea / fraudarea produsului autentic.

Practic, oricare ar fi nevoia dumneavoastră de sigilare de securitate, sigiliul de securitate din plastic cu lungime și închidere reglabilă POSIGRIP va îndeplini cu succes sarcina de protecție. De menționat și raportul calitate / preț a sigiliului POSIGRIP care este imbatabil.

Designul sigiliului de securitate din plastic POSIGRIP este sub formă de bandă cu fir. Acestea sunt formate dintr-o suprafață generoasă pentru marcarea personalizării clientului, numită tag sau flag, și un mecanism de blocare foarte rezistent realizat din metal, pe de o parte, și un cablu de plastic tip filiform pe de altă parte. Ca un laț de strângere, cablul din plastic formează o buclă prin intrarea in mecanismul de blocare, acestea neputând fi separate fără a deteriora cablul sau mecanismul de închidere astfel observându-se încercarea de manipulare frauduloasă a obiectului protejat.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara